Krewetki w liściach migdałów

Krewetki w liściach migdałów

Luda 18 lipca 2015 r4,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzKrewetki w liściach migdałów Do przepisu

Tak przygotowane krewetki można dodać do sałatki lub wykorzystać jako przystawkę.

Złożoność: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 10 minut Dodać. czas: 20 minutPrażeniePopołudniowa przekąskaPustyPrzekąskaDekoracja naczyńWegetarianizmImpreza, bufetUrodzinyPiknikSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘkrewetki – odpowiednia ilośćpłatki migdałówjajko – 1 szt.masło – do smażenia Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Obierz krewetki, pozostawiając jedynie ogony. Ubij jedno jajko, maczaj w nim krewetki, obtaczaj w liściach migdałów. Na patelnię włóż kawałek masła i podsmaż krewetki. Należy uważać, aby migdały się nie przypaliły.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja