Koreańska cukinia

Koreańska cukinia

Elena Szaszkina 30 sierpnia 20154,50 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzKoreańska cukinia Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 6 Gotowanie: 30 minutBez obróbki cieplnejKuchnia koreańskaKolacjaKolacjaPustySałatkaWegetarianizm: OvoWegetarianizmSKŁADNIKI NA 6 PORCJI2 kg cukinii1kg marchewki500 g cebuli1 łyżka Sahara1 łyżka olej roślinny1 łyżka ocet 9%2 łyżki l. sól1 łyżka l. kolendra1 łyżeczka czarny pieprz1 łyżeczka goździki1 łyżeczka kardamon Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Cukinię pokroić w kostkę, marchewkę zetrzeć na specjalnej tarce, a cebulę zetrzeć w krążki.

Krok 2

Aby przygotować sos, wymieszaj pozostałe składniki i polej nim warzywa. Umieścić do marynowania na kilka godzin w lodówce.

Krok 3

Sałatkę tę można zamknąć w słoikach lub po prostu przechowywać w lodówce. Smacznego!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja