Kompot truskawkowy w powolnej kuchence

Kompot truskawkowy w powolnej kuchence

Tatiana Neblandinka 28 sierpnia 20150,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzKompot truskawkowy w powolnej kuchence Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1MulticookerGotowanieKolacjaKolacjaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmMenu dla dzieciSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ05 l truskawek1 litr wody220 g cukru Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

W misie multicookera umieść truskawki, cukier i wodę.

Krok 2

Ustaw tryb „Multi-cook” na 15 minut.

Krok 3

Po 10 minutach wyłącz multicooker, otwórz pokrywkę i w razie potrzeby zamieszaj cukier.

Krok 4

Zamknij pokrywkę i włącz multicooker, ugotuj kompot (kolejne 5 minut).

Krok 5

Nie otwieraj pokrywki przez 20 minut, poczekaj, aż kompot się napełni.

Krok 6

Jeśli gotujesz mrożone truskawki, czas gotowania należy wydłużyć o 5 minut.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja