Klasyczny kawior z dyni

Klasyczny kawior z dyni

Alewtina Semenowa 14 sierpnia 20155,00 (4)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział4KomentarzKlasyczny kawior z dyni Do przepisu

Bardzo smaczny klasyczny kawior z dyni.

Złożoność: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 45 minut Dodać. czas: 30 minutMaszynka do mięsaGotowanieKonserwowanieKolacjaPopołudniowa przekąskaKolacjaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘcukinia – 1,5 kgcebula – 0,5 kgmarchewka – 0,5 kgpomidory – 0,5 kgolej roślinny – 4 łyżki. l.sól – 1,5 łyżki. l.mielony pieprz – do smakuocet 9% – 1 łyżka. l. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Obierz cukinię. Obierz także cebulę i marchewkę.

Krok 2

Przygotowane warzywa zmiel oddzielnie przez maszynę do mięsa.

Krok 3

Pokrojone warzywa włóż do kotła lub patelni, dodaj sól, olej roślinny i gotuj na małym ogniu przez 30-35 minut od momentu zagotowania. Na 10 minut przed końcem gotowania dodać pieprz, ocet, wymieszać.

Krok 4

Ułożyć w wysterylizowanych słoikach. Zamknąć sterylnymi pokrywkami. Odwróć się i zawiń.

UWAGA DO GOSPODARKI

Wydajność: 3 litry.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja