Ketchup pomidorowy z jabłkami i curry

Ketchup pomidorowy z jabłkami i curry

Marina 31 sierpnia 2016 r0,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzPrzepis na ketchup pomidorowy z jabłkami i curryKetchup pomidorowy z jabłkami i curryRobienie ketchupu pomidorowego z jabłkami i curryPrzepis na ketchup pomidorowy z jabłkami i curryKetchup pomidorowy z jabłkami i curry Do przepisu

Miłośnicy przypraw, pomidorów i jabłek powinni docenić ten ketchup. Ma kwaskowatość cytryn, świeżość jabłek i jasny smak pomidorów.

Złożoność: przeciętny Porcje: 3 Gotowanie: 50 minut Dodać. czas: 20 minutKonserwowanieDla paryDusząc się, marniejącPustySKŁADNIKI NA 3 PORCJEzielone jabłka 6 szt.pomidory 18 szt.cytryny 3 szt.ząbki czosnku 9 szt.cukier 6 łyżek.curry 6 łyżek.liść laurowy 6 szt.papryka 1,5 łyżeczki.mielony imbir 1/2 łyżeczki.oliwa z oliwek 9 łyżek.sól do smaku Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Pomidory i jabłka obierz i pokrój w małe plasterki. Gotuj na parze w powolnej kuchence przez 15 minut.

Krok 2

Następnie zmiel na puree w blenderze. Dodać sok z cytryny, wyciśnięty czosnek, sól i wszystkie przyprawy.

Krok 3

Włóż puree do miski multicookera i gotuj w programie „Gulasz” przez 20 minut. Przed włożeniem do wysterylizowanych słoików należy wyjąć liść laurowy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja