Kawior zmiażdżyć w powolnej kuchence na zimę

Kawior zmiażdżyć w powolnej kuchence na zimę

Tatiana Neblandinka 07 sierpnia 20155,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzKawior zmiażdżyć w powolnej kuchence na zimę Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 10 minut Dodać. czas: 40 minutMulticookerKolacjaKolacjaPustyPrzekąskaWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmImpreza, bufetSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ1 kg cukinii0,25 kg cebuli0,25 kg marchewki1 papryka0,25 kg pomidorówtrochę ostrej czerwonej paprykikwas acetylosalicylowy (aspiryna) – 1 łyżka. l. – można zastąpić octem Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Wlej odrobinę oleju roślinnego na dno multicookera.

Krok 2

Ułożyć pokrojone warzywa: cebulę, marchewkę, paprykę, cukinię, pomidory.

Krok 3

Sól 2 łyżeczki. sól posiekane warzywa i 2 łyżeczki. Sahara.

Krok 4

Ustaw tryb Multicook na 25 minut.

Krok 5

Po wymieszaniu spróbuj (może być konieczne dodanie większej ilości soli). Ustaw kolejne 10 minut w tym trybie.

Krok 6

Umieścić w wysterylizowanych słoikach i umieścić w łaźni wodnej. Po zagotowaniu przechowywać co najmniej 5 minut.

Krok 7

Na wierzch połóż aspirynę. Na podstawie 0,5 słoika – 0,75 s. l.

Krok 8

Zakasać. Wstrząsnąć, aby tabletka się rozpuściła i wymieszała. Odwróć słoik do góry nogami.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja