Kawior grzybowy
Krystyna Szestakowa 02 marca 2014 r0,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 15 minutKuchnia rosyjskaKolacjaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ450 g solonych grzybów1 cebula3 łyżki. l. olej roślinnyposiekany koperekmielony czarny pieprz Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Drobno posiekaj cebulę i smaż na złoty kolor. Włóż grzyby i cebulę do drewnianej miski i posiekaj bardzo drobno. Dodać pieprz do smaku i dokładnie wymieszać. Gotowy kawior posyp koperkiem. Zamiast solonych grzybów można użyć suszonych, po ugotowaniu w osolonej wodzie.