Kawior dyniowy z majonezem

Kawior dyniowy z majonezem

Giennadij Usaczow 08 sierpnia 20160,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzKawior dyniowy z majonezem Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1PustySKŁADNIKI NA 1 PORCJĘobrana cukinia 6 kgcebula 0,5 kgolej roślinny 250 mlsól 2 łyżki. l.cukier 250 grmajonez 67% 400 gkoncentrat pomidorowy 0,5 locet 4 łyżki. l. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Cukinię i cebulę przepuścić przez maszynę do mięsa, dodać sól, masło, cukier. Włożyć do garnka, postawić na małym ogniu i gotować 3 godziny. Dodaj majonez, koncentrat pomidorowy, ocet i gotuj przez kolejną godzinę. Kawior jest gotowy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja