Jarzębina adjika „Czarna adjika”

Jarzębina adjika „Czarna adjika”

Anastazja 24 grudnia 20090,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Do przepisu

Oryginalna adjika z aronii.

Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzinaMaszynka do mięsaMarynowaniePustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘaronia – 2 kgczarny, ziele angielskie i czerwona ostra papryka (w proszku) – do smakuczosnek – 250 gocet jabłkowy – 120 mlcukier – 250 gchmiel-suneli – 1 łyżka. l.sól – 4 łyżki. l.cynamon – 1 łyżeczka. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Aronię zmielić w maszynce do mięsa, czosnek w maszynce do mięsa, wymieszać, dodać przyprawy. Przełóż adjika do szklanego pojemnika i pozostaw w pomieszczeniu na 3 dni.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja