Herbata z rokitnikiem i konfiturą z pigwy

Herbata z rokitnikiem i konfiturą z pigwy

Zhanga Xianchenga 30 czerwca 2016 r4,50 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzHerbata z rokitnikiem i konfiturą z pigwy Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1DrinkSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘpuree z rokitnika 70 mldżem z pigwy 30 gsyrop gruszkowy 20 mlPrzecier z marakui 30 mlHerbata cejlońska 6 gwoda 350ml Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Przygotuj puree z rokitnika – zamrożony rokitnik zagotuj z cukrem i przetrzyj przez sito.

Krok 2

Do rondla dodać puree z rokitnika, konfiturę z pigwy, syrop gruszkowy, puree z marakui, herbatę cejlońską i 350 ml wrzącej wody, doprowadzić do wrzenia i przecedzić do czajnika.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja