Ekscytujący kawior z cukinii i pieprzu, przygotowany na węglu drzewnym

Kawior z cukinii i pieprzu na węglu drzewnym

Kawior z cukinii i pieprzu na węglu drzewnym Do przepisu

Kawior dyniowy można przygotować z grillowanych warzyw – nabierze ciekawego, niezwykłego smaku i aromatu.

Złożoność: łatwo Porcje: 6 Gotowanie: 1 godzina 40 minutGrill/grillPieczenieKolacjaKolacjaPrzekąskaWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmPiknikSKŁADNIKI NA 6 PORCJI2 kg cukinii 1 kg słodkiej papryki 2 czerwone cebule 1 główka czosnku 2 łyżki. l. sos granatowy narshara olej roślinny sól, świeżo zmielony czarny pieprz Tabela miar i wag PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Przygotuj węgle na grillu lub w garnku do grillowania (powinny się dobrze palić i zamieniać w biały popiół) lub rozgrzej grill.

Krok 2

Grilluj wszystkie warzywa z wyjątkiem cebuli na węglach, obracając je co około 2 minuty. – powinny być pokryte czarną skórką.

Krok 3

Obierz i drobno posiekaj czerwoną cebulę, wymieszaj z solą i sosem z granatów.

Krok 4

Warzywa ostudzić, obrać i grubo posiekać. Wymieszaj z cebulą, solą i pieprzem. Napełnij olejem.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja