Dżem z dzikich jagód

Dżem z dzikich jagód

Michaił Simagin 23 września 2015 r5,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzDżem z dzikich jagód Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 174,10 kcal/porcję Porcje: 10 Gotowanie: 20 godz Dodać. czas: 3 godziny Używany: 0,51 g/0,07 g/42,93PustySKŁADNIKI NA 10 PORCJIjagody – 133 gmaliny – 133 gjeżyny – 133 g400 g cukru Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Jagody zasypać cukrem i wstawić do lodówki na 3 godziny.

Krok 2

Następnie zagotuj na kuchence, usuń powstałą pianę i gotuj na małym ogniu przez 20 minut.

Krok 3

Następnie ostudzić i przełożyć do formy.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja