Dżem z dzikich jagód
Michaił Simagin 23 września 2015 r5,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 174,10 kcal/porcję Porcje: 10 Gotowanie: 20 godz Dodać. czas: 3 godziny Używany: 0,51 g/0,07 g/42,93PustySKŁADNIKI NA 10 PORCJIjagody – 133 gmaliny – 133 gjeżyny – 133 g400 g cukru Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Jagody zasypać cukrem i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Krok 2
Następnie zagotuj na kuchence, usuń powstałą pianę i gotuj na małym ogniu przez 20 minut.
Krok 3
Następnie ostudzić i przełożyć do formy.