Dżem rokitnikowy z orzechami włoskimi

Dżem rokitnikowy z orzechami włoskimi

Anastazja Kudryavtseva 09 listopada 20090,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzinaGotowanieDeserWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘwoda na syrop – 2 szklankicukier – 1,5 kgrokitnik zwyczajny – 1 kgorzechy włoskie – 200 g Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Posiekaj jądra orzechów i gotuj przez 20 minut. w syropie cukrowym, następnie dodać rokitnika i gotować do miękkości przez 20 minut.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja