Dżem jeżynowy z malinami

Dżem jeżynowy z malinami

Tatiana Neblandinka 10 sierpnia 20155,00 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzDżem jeżynowy z malinami Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 45 minut Dodać. czas: 12 godzMikserKonserwowanieŚniadaniePopołudniowa przekąskaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmMenu dla dzieciImpreza, bufetKarnawałSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘ1 kg jeżyn1 kg malin2 kg cukru Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Do każdego rodzaju jagód dodaj 1 kg cukru. Ubij w blenderze i pozostaw na 12 godzin na zimno.

Krok 2

Następnie wlać jagody do rondla i gotować przez 15 minut na małym ogniu. Usuń piankę. Fajny.

Krok 3

Następnie ponownie podgrzej i gotuj przez 10 minut. Usuń piankę i przełóż do wysterylizowanych słoików.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja