Dressing do zupy ze szczawiem
Ania S 31 sierpnia 2015 r4,00 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Do przepisu
Ten przepis został opracowany specjalnie do stosowania wczesnych zieleni, które uzyskuje się przez przerzedzanie zagęszczonych upraw marchwi, pietruszki, koperku, rzodkiewki, rzepy, rzodkiewki i innych upraw. Połącz warzywa, które masz w przepisie.
Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 10 minut Dodać. czas: 7 minutGotowaniePustySKŁADNIKI NA 2 PORCJEszczaw – 800 gpędy marchwi – 50 gpietruszka – 50 gmłode liście buraka – 50 gwoda – 1 łyżka.sól – 2 łyżki. l. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Dokładnie spłucz warzywa zimną wodą.
Krok 2
Drobno posiekaj.
Krok 3
Włóż do emaliowanej miski, dodaj sól i szklankę wody.
Krok 4
Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Natychmiast wlać do sterylnych słoików i zamknąć sterylnymi pokrywkami.
Krok 5
Po zszyciu odwrócić słoiki, zawinąć je i pozostawić do całkowitego wystygnięcia.