Dressing do zupy ze szczawiem

Dressing do zupy ze szczawiem

Ania S 31 sierpnia 2015 r4,00 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzDressing do zupy ze szczawiem Do przepisu

Ten przepis został opracowany specjalnie do stosowania wczesnych zieleni, które uzyskuje się przez przerzedzanie zagęszczonych upraw marchwi, pietruszki, koperku, rzodkiewki, rzepy, rzodkiewki i innych upraw. Połącz warzywa, które masz w przepisie.

Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 10 minut Dodać. czas: 7 minutGotowaniePustySKŁADNIKI NA 2 PORCJEszczaw – 800 gpędy marchwi – 50 gpietruszka – 50 gmłode liście buraka – 50 gwoda – 1 łyżka.sól – 2 łyżki. l. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Dokładnie spłucz warzywa zimną wodą.

Krok 2

Drobno posiekaj.

Krok 3

Włóż do emaliowanej miski, dodaj sól i szklankę wody.

Krok 4

Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut. Natychmiast wlać do sterylnych słoików i zamknąć sterylnymi pokrywkami.

Krok 5

Po zszyciu odwrócić słoiki, zawinąć je i pozostawić do całkowitego wystygnięcia.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja