Domowa granola

Domowa granola

Elena 20 listopada 20155,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzDomowa granolaRobienie domowej granoliDomowa granola Do przepisu

Domowa granola to idealna opcja na śniadanie. Uzupełnij go dowolnymi owocami, jagodami lub suszonymi owocami, a każdego ranka będziesz miał nowe, ciekawe śniadanie.

Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 40 minut Dodać. czas: 10 minutPiekarnikPieczenieŚniadaniePustyDanie główneSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘpłatki owsiane – 150 gmiód – 45 golej roślinny (na przykład kokosowy) – 25 gbanan – 1 szt.cynamon – 1 łyżeczka.sól – szczyptaorzechy włoskie, migdały, płatki kokosowe, nasiona sezamu, otręby Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Zmiksuj banana.

Krok 2

Rozpuść masło i miód.

Krok 3

Posiekaj orzechy.

Krok 4

Wszystkie składniki wymieszać w misce.

Krok 5

Blachę do pieczenia wyłóż pergaminem, ułóż granolę i włóż do piekarnika nagrzanego do 170°C.

Krok 6

Granolę należy mieszać co 10 minut.

Krok 7

Podawaj schłodzoną granolę z jogurtami i dodatkami.

UWAGA DO GOSPODARKI

Opcjonalnie możesz spróbować następujących dodatków: opcja 1 – rodzynki, daktyle, kandyzowany imbir, czekolada. Opcja 2 – kandyzowane owoce, brzoskwinie, kiwi.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja