Ciasto na pizzę

Ciasto na pizzę

Eugeniusz Les 22 marca 20100,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział4Komentarz Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzinaPiekarniaPustyWegetarianizmSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘmleko – 3 – 4 lsólmargaryna – 40 grjajka – 2 sztmąka pszenna – 350 gsyrop cukrowy – 1 łyżeczka.drożdże – 20 g Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Ciasto drożdżowe zagniatamy metodą biszkoptową. Ciasto wyrasta, układamy na natłuszczonej blasze do pieczenia, ponownie wyrastamy, smarujemy wierzch olejem i można piec.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja