Geert de Mangeleer, szef kuchni z Flandriiwłaściciel 3 gwiazdek Michelin, znany jest ze swojej szczególnej miłości do natury i wszystkiego, co naturalne. Warzywa korzeniowe, warzywa, naturalne zioła i minimum przypraw – specjalne podejście do gotowania sprawia, że jego „gwiazdorskie” arcydzieła przypominają kuchnię rosyjską. Dania Gert są całkiem wykonalne w domu, pomimo ich wyrafinowania i niezwykłej – odważnej – prezentacji. Na pewno przypadną do gustu nie tylko wegetarianom!
Gorące danie główne „Spacer po ogrodzie”
Co to za cudowny zielony chaos na talerzu?! Jest to więc gorące danie główne w interpretacji szefa kuchni nagrodzonego gwiazdką Michelin. Tak naprawdę, jeśli obawiasz się, że jest lekki, zrób nieco większą porcję. Tylko proszę, jeśli kupiłeś piękne warzywa, zioła, a nawet dostałeś jadalne kwiaty, nie przegap okazji, aby tak elegancko i efektownie podać to danie.
Gorące danie główne „Spacer po ogrodzie”
Korzeń selera z czarną truflą i pieczarkami
Okazuje się, że plamy też mogą być piękne, zwłaszcza jeśli są to jadalne plamy z czarnej trufli. Dość nieoczekiwana prezentacja dania, które jest dość łatwe w przygotowaniu. Spróbuj go ugotować, a jeśli nie zrobią się od razu plamy, na pewno przyzwyczaisz się do 3-4 porcji. Wierzymy w Ciebie!
Korzeń selera z czarną truflą i pieczarkami
Szparagi z zielonymi warzywami
Ten przepis na szparagi z zielonymi warzywami to dobre odkrycie dla osoby, która pasjonuje się gotowaniem. „Papier” z mleka zżelowanego samym agagarem jest coś wart…
Przepisy opracowane i dostarczone Belgijski szef kuchni Geert de Mangelera, zdobywca 3 gwiazdek Michelin w ramach wycieczki do Moskwy
Jeśli zauważysz błąd lub nieścisłość, daj nam znać. #warzywa #przepisy szefa kuchni restauracji #przepisy szefa kuchni #kuchnia wegetariańska #przepisy wegetariańskiePOWIĄZANE MATERIAŁYUWAGI Jesteś już zarejestrowany na ?
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy
Jeszcze więcej przepisów i pysznych pomysłów na naszych portalach społecznościowych